Ajankohta

30.8.2019 09:00 – 31.8.2019 21:00

Paikka

M/S Viking Grace, Turku

Tapahtumaluokka

Muu tapahtuma← Takaisin

Vesipallon kehittämisristeily on Suomen vesipalloilijoiden avoin risteily, joka järjestetään 30.-31.8.2019. Tavoitteena on muodostaa risteilystä vuosittainen perinne kauden päätteeksi tai kauden alkuun. Ensimmäisen kerran risteily pyritään toteuttamaan elokuussa 2019. Risteilyllä käydään läpi mennyttä kautta ja käännetään katseita sen kautta tulevaan.

Risteilyllä on inspiroivia puheenvuoroja, kokouksia vesipallon eri toimijaryhmille, ja työpajoja toimijaryhmien välisen yhteistyön edistämiseksi. Tuomareilla on mahdollisuus päivittää osaamistaan Pasi Natusen huhtikuisen FINA-koulutuksen kautta, sekä Juha Varinowskin U-17 maajoukkueen tuomarina toimiessa EU Nations Cup -kokemuksen kautta. Vesipalloristeilyllä järjestetään myös koulutusta uusiin vesipallon sääntöihin sekä toimitsijoille.

Risteilyn lopullinen aikataulu on saatavilla ilmoittautumisen umpeuduttua, kun kokoukset ja työpajat pystytään suunnittelemaan siten, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan niihin osuuksiin joista on kiinnostunut. Ilmaisethan ilmoittautumisvaiheessa kiinnostusta mahdollisiin teemoihin.
Teemat (mahdollisuus valita useita):

  • tuomaritoiminta
  • maajoukkuevalmennus
  • seuravalmennus
  • FINA -vesipallon uudet säännöt
  • Vesipallon nykytila
  • Vesipallotoiminnan kehittäminen
  • Henkinen valmennus
  • Vesipallon alumnitoiminta (vesipalloalumnit kehittämisen apuna)

Teemoihin ilmoittautuminen ei ole sitova. Vesipallon kehittämisristeilyn ohjelma suunnitellaan ilmoittautumisajan päätyttyä alustavan teemakiinnostuksen perusteella.

Ajankohta: 30.-31.8.2019

Paikka: M/S Viking Grace.

Lähtö: Turun satamasta klo 20.55
Paluu: Turun satamaan klo 19.30

Hinta: 100 euroa / 2hh hytissä
Sisältää: buffet-illallisen, meriaamiaisen, kokouskahvin ja buffet-päivällisen.
Laskut lähetetään ilmoittautuneille sähköisesti.

Osallistuminen on maksuton vesipallon asiantuntijaryhmälle, Suomen Uimaliiton maajoukkuevalmentajille sekä FINA- ja LEN -tason tuomareille.

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.